АКЦИЈЕ НВО "КЛУБ ВЕЛИКА"  

 

БЕБАМА ВЕЛИКЕ - КЛУБ ВЕЛИКА   

   

 

 
АКЦИЈА "БЕБАМА ВЕЛИКЕ - КЛУБ ВЕЛИКА" ЈЕ ОБУСТАВЉЕНА

Разлог за овакву одлуку је незаинтересованост локалног становништва и Величана у расејању, као и многобројне опструкције које превазилазе наше племените намјере.

У Велици 24. 06. 2018. године.

 

 

Рођењем Весне Бабовић, 25. фебруара - прве Величке бебе у 2015. години, покренули смо смо програм: "БЕБМА ВЕЛИКЕ - КЛУБ ВЕЛИКА". Новорођеним Величанкама и Величанима, дарујемо основне ствари које су неопходне у првих мјесец дана њиховог доласка на свијет.

Покретањем програма "БЕБАМА ВЕЛИКЕ - КЛУБ ВЕЛИКА" вјерујемо да ћемо охрабрити будуће родитеље, да лакше доносе одлуке о повећању своје породице.

Рођење дјетета, је за све родитеље највећа радост. Набавка неопходних ствари за бебу, представља свим породицама лијепу али и велику материјалну обавезу. Клуб Велика ће на овај начин дати допринос да младе Величке породице, спремније дочекају своје налмлађе чланове.

Позивамо будуће родитеље који живе у Велици, да нам јаве када очекују своју бебу, како би били укључени у програм "БЕБАМА ВЕЛИКЕ - КЛУБ ВЕЛИКА".

Сви који желе да помогну Клубу Велика и да се укључе у програм "БЕБАМА ВЕЛИКЕ - КЛУБ ВЕЛИКА", могу да нас контактирају путем мејла: info@velika.me

 Све донације са именима донатора ће бити објављене на сајту.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
     
     

     

13. март 2015. године

БЕБАМА ВЕЛИКЕ - КЛУБ ВЕЛИКА за НИКОЛИНУ ЖИВАЉЕВИЋ

 

 

 

01. март 2015. године

БЕБАМА ВЕЛИКЕ - КЛУБ ВЕЛИКА за ВЕСНУ БАБОВИЋ

 

 

     

 

 
ДОНАТОРИ