ПРОЈЕКТИ НВО "КЛУБ ВЕЛИКА"

ЕКО КАМП ВЕЛИКА 

17. јул 2016. године  

 

 

ЗАВРШЕНА ПРВА ФАЗА РАДОВА НА ФОРМИРАЊУ ЦЕНТРА ЗА ТРАДИЦИОНАЛНЕ СПОРТСКЕ ДИСЦИПЛИНЕ У ВЕЛИЦИ

 

Завршена је прва фаза на уређењу терна на којем ће се одржати ПРВА МЕЂУСЕОСКА ОЛИМПИЈАДА "ЧАКОРСКЕ ИГРЕ 2016".

  Припреме за Олимпијаду су подразумијевале велике земљане радове, равњање и уређење  читавог терена, као и терена за паркиг, који се налази на Брезојевичкој страни Лима, одмах поред Новшићког моста.

Радови на уређењу терена су трајали четити дана. Екипа која је изводила радове, састављена од грађевинских инжењера и професионалних руковалаца грађевинским машинама, за вријеме извођења радова, била је смјештена у дому у Велици.

 
  У склопу радова на уређењу и припреми за "ЧАКОРСКЕ ИГРЕ", извршено је ископавање и припрема за изградњу терена за фудбал на пијеску.

Према нашим информацијама, терен за фудбал на пијеску у Велици, који може да се користи и за одбојку на пијеску, је први такав терен у Црној Гори.

Поред Велике, постоји и привремени терен за фудбал на пијеску, који се намјенски формира на плажи у Буљарицама - Будви, само за вријеме оджавања међународног турнира.

 

Поред терена за фудбал на пијеску и игралишта за остале традиционалне спортске дисциплине на ЧАКОРСКИМ ИГРАМА, у плану је и постављање шатор-ресторана, три тезге - продајна мјеста, како бисмо омогућили локалним произвођачима да КВАЛИТЕТНИМ ДОМАЋИМ ПРОИЗВОДИМА понуде посјетиоцe "ЧАКОРСКИХ ИГАРА"

Сав остали простор са паркинг простором, биће прилагођен за што пријатнији боравак и дружење.

ВИДИМО СЕ 29. И 30. ЈУЛА КОД НОВШИЋКОГ МОСТА